GYROCOPTER Prodaja

Gyrocopter – saznaj više informacija o modelima

Zašto Gyrocopter – žirokopter ?

 

Gyroplane, gyrocopter ili žirokopter je najsigurnija letjelica i samim time idealna za sportsko letenje i prvi avion. Rotor Gyroplane-a je uvijek u auto-rotaciji, tj. ne pokreće ga motor nego strujanje zraka pa tako Gyroplane može sigurno nastaviti sa letom i sletjeti čak i u slučaju otkazivanja motora. Kada se uzme u obzir da Gyroplane ne može ući u tzv. STALL koji je najčešći uzrok avio nesreća, govorimo o najsigurnijoj letjelici.

AutoGyro Cavalon

Cijena od 90.000 EUR do 118.000 EUR

Saznaj više

AutoGyro Calidus

Cijena od 70.000 EUR do 95.000 EUR

Saznaj više

AutoGyro MTOsport

Cijena od 60.000 EUR do 80.000 EUR

Saznaj više

ČIME SE BAVIMO

Avio Academy

Pilotska škola

Da biste mogli samostalno letjeti vlastitim avionom ili se odlučite iznajmiti avion iz chartera na tjedan ili više dana morate usavršiti letenje i položiti pilotski ispit. 

PROBNI LET

Ideja da postanete pilot Vam se sviđa.  Jedino niste sigurni kako će to izgledati. Da li će Vam biti senzacionalno ili ćete se pitati što meni ovo treba. 

prodaja aviona

Želite imati vlastiti avion a da Vas ne košta više od automobila srednje i visoke klase. Na pravom ste mjestu. Potražite više informacija ovdje  

RENT AVIONA

Nekad je iznajmljivanje aviona bolja opcija od kupnje vlastitog aviona. Vrlo slično kao i sa brodom. Ukoliko imaš pilotsku dozvolu i želiš sa dragim osobama tjedan dana uživati u avio-turi po Europi na dobrom ste mjestu.

Avio turizam

Organiziramo ture po Europi i po Hrvatskoj za zaljubljenike letenja. Vaša briga je zabava a naša sve što Vam treba za idealan odmor. 

Naša misija – budi pilot

Probuditi u Vama strast za letenjem i omogučiti da Vam let bude dio života i odmora. Želja nam je da shvatite da odmor i putovanje nebom nije nešto što je daleko i nedostižno. Mi nismo oni koji od leta žive mi smo zaljubljenici takvog načina života i odmora.

Newsletter

Pridruži se našoj zajednici. Ostavi email podatke i primaj Newsletter obavijesti o aktualnostima i događanjima u avio svijetu.