Probni let

Leti, opusti se i uživaj

Prije upisa u pilotsku školu možeš uzeti probni let sa našim instruktorima i probuditi strast za letenjem.

Prijavi se na probni let
Uživaj u letu

Osjeti strast

Probni let – iskustvo

Bilo je to najnevjerojatnije iskustvo koje sam ikada imao. Osjećao sam se da živim na način koji je nemoguće osjetiti nogama čvrsto na zemlju. Dok smo letjeli nad planinama, bilo je sunce i prekrasno jutro. Iskustvo bilo uzbudljivo. Od te prve vožnje nisam se uspio osloboditi osjećaja leta,  mirisa pilotske kabine, vrtloga motora i osjećaja strahopoštovanja kad pogledam kako se svijet smanjuje ispod mene dok se penjem u nebo. Jedino nakon toga što mi je preostalo je da postanem pilot.

 

ŠTO VAS OČEKUJE

Bilo da ste nekad davno letjeli ili nikad niste letjeli dopustite da Vaš let bude pod posebnom pažnjom i brigom našeg stručnog tima.
Cijeli let, od samog paljenja motora do izlaska iz gyroplane-a, stručno je komentiran od strane naših pilota  koji će Vam u 30 minuta leta objasniti svaku fazu leta. Leti se sa najsigurnijom letjelicom gyroplane-om tako da se možete samo opustiti, uživati i ponešto naučiti od iskusnih pilota.

PROBNI LET  – POTREBNE INFORMACIJE

Cijena leta iznad Zagreba: 750 HRK po osobi za 20 min leta

Polazište: Aerodorom Lučko

Letjelica : Gyroplane  – AutoGyro MTOsport

Uvjeti za let:
• minimalna visina osobe 140 cm (nema dobne granice, djeca mogu letjeti uz suglasnost roditelja)
• maksimalna težina osobe 100 kg
• čvrsta obuća (cipele, tenisice)

 

 

ČIME SE BAVIMO

Avio Academy

Pilotska škola

Da biste mogli samostalno letjeti vlastitim avionom ili se odlučite iznajmiti avion iz chartera na tjedan ili više dana morate usavršiti letenje i položiti pilotski ispit. 

PROBNI LET

Ideja da postanete pilot Vam se sviđa.  Jedino niste sigurni kako će to izgledati. Da li će Vam biti senzacionalno ili ćete se pitati što meni ovo treba. 

gyrocopter prodaja

Želite imati vlastiti avion a da Vas ne košta više od automobila srednje i visoke klase. Na pravom ste mjestu. Potražite više informacija ovdje  

RENT AVIONA

Nekad je iznajmljivanje aviona bolja opcija od kupnje vlastitog aviona. Vrlo slično kao i sa brodom. Ukoliko imaš pilotsku dozvolu i želiš sa dragim osobama tjedan dana uživati u avio-turi po Europi na dobrom ste mjestu.

Avio turizam

Organiziramo ture po Europi i po Hrvatskoj za zaljubljenike letenja. Vaša briga je zabava a naša sve što Vam treba za idealan odmor. 

Naša misija – budi pilot

Probuditi u Vama strast za letenjem i omogučiti da Vam let bude dio života i odmora. Želja nam je da shvatite da odmor i putovanje nebom nije nešto što je daleko i nedostižno. Mi nismo oni koji od leta žive mi smo zaljubljenici takvog načina života i odmora.

Newsletter

Pridruži se našoj zajednici. Ostavi email podatke i primaj Newsletter obavijesti o aktualnostima i događanjima u avio svijetu.